Retururile de marfă – Retragerea din contractul de vânzare

Conditii de returnare:

Conform legislatiei in vigoare, respectiv O.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile. Nici ANPC-ul nu intervine într-un contract între o persoană juridică și un magazin, acolo se consideră ca la orice alt contract încheiat între două firme și problemele se rezolvă la tribunal pe spețe de drept comercial.

Obligatii:

Informatiile si detaliie tehnice prezentate pe site-ul nostru sunt pur informative. Pentru a oferii informatii actualizate SC FRIGORIFIC ART SRL va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse, descrieri, poze, preturi etc.

Produsele sunt propuse în limita stocurilor disponibile. Stocurile mentionate reprezintă date cu titlu pur informativ. În caz de epuizare a stocului, societatea îsi rezervă dreptul de a livra produse similare sau cu un indice superior. În caz de imposibilitate, societatea va contacta clientul telefonic sau prin email la adresa comunicată de către acesta din urmă, în cel mai scurt termen, pentru a-i propune fie o solutie de înlocuire, fie de anulare a comenzii sale.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.