Blog Details

Primul container tip birou produs de SC FRIGORIFIC ART SRL

Deoarece nimic nu este imposibil pentru noi, am acceptat provocarea clientului nostru pentru realizarea unui container tip birou, de data aceasta nu este vorba de un container frigorific sau o camera frigorifica.
Clientul nostru, localnic de data aceasta, ne-a solicitat o oferta pentru constructia unui container din panouri tip sandwich, cu spuma poliuretanica, pentru modernizarea si inbunatatirea calității, la locul de munca, pentru angajatii sai.
Echipa noastra s-a mobilizat de indata si a construit un container, deplasabil, tip birou cu structura metalica, pentru susținere și stabilitate, coltare exterioare de tabla, panouri termoizolante, din spuma poliuretanica, speciale pentru acoperis, podea si pereti. Containerul a fost dotat cu tablou de siguranta, sistem de iluminare, prize duble, peste podeaua din panouri termoizolante, am aplicat tabla din aluminiu, striata, usa de acces din PVC, geam termopan oscilobatant si un aparat de aer conditionat, pentru a oferi luxul precum unui birou dintr-un office building.
Fiind primul nostru container tip birou, suntem mandri de munca noastra, partea de oferte si contabilitate, dar si a restului echipei FRIGORIFIC ART, bucurosi de feed-backul pozitiv al clientului nostru declarat satisfacut, iar singura lui grija fiind doar ce-a de a mobila biroul pe gustul propriu.
Nimic nu este imposibil pentru noi!
Putem produce, orice, incepand cu usi frigorifice, vitrine frigorifice pentru bauturi, de la o lungime de un metru pana la 20 metri, cu uși batante sau glisante, Camere frigorifice de orice inaltime sau lungime, cu temperaturi incepand de la -40°C pana la + 15°C., Containere frigorifice ( cu agregat si suflanta frigorifica) sau care nu au nevoie de agregat si suflanta frigorifica.
Dupa cum spuneam, acceptam aproape orice provocare, timp sa avem!!

Noi facem frig!

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.