Despre noi

Istoria FRIGORIFIC ART SRL

Din anul 2017 societatea noastra FRIGORIFIC ART SRL cu sediul in municipiul Deva judetul Hunedoara, a inceput productia de camere frigorifice, vitrine frigorifice, inclusiv camere frigorifice pentru testari, cu temperaturi oscilante de la -20 grade C la + 40 grade, cu o echipa mica si tanara.

Misiunea noastra

Cu fiecare provocare am evoluat si ne putem mandri cu clientii nostri multumiti din toata tara, chiar si din Bulgaria si Franta care au apelat la serviciile noastre. Cea mai buna reclama este clientul multumit. Continuam sa crestem, sa evoluam si sa ne perfectionam !!

Misiunea noastra este de a va oferi solutii de refrigerare si congelare, pentru a putea pastra in siguranta, la temperaturi optime, produsele dvs. pe o perioada lunga de timp, in orice anotimp.

Montarea camerelor si/sau al vitrinelor frigorifice in magazine alimentare, hoteluri, florarii, carmangerii, spitale, ocoale silvice, depozite de fructe si legume, patiserii si cofetarii sunt necesare pentru continuitatea activitatii oricarei societati, in conditii optime.

VA MULTUMIM!

VA OFERIM SI VA GARANTAM

Control precis al temperaturii in orice moment;

Solutii usoare si compacte;

Produse din panouri termoizolante cu risc scazut de coroziune;

Solutii fiabile, costuri reduse de operare si intretinere;

Produse adecvate pentru utilizarea cu agentii frigorifici obisnuiti;

Durata lunga de viata;

Transport, montaj si punere in functiune la orice produs comandat la societatea nostra FRIGORIFIC ART SRL

CONSULTANTA

Daca aveti de-a face cu produse perisabile, nu vă îngrijorați de buna funcționare a sistemului dumneavoastră de răcire. Lăsați experții Frigorific Art să se ocupe de el în timp ce vă concentrați asupra afacerii dumneavoastra. CONSULTANTA ESTE GRATUITA DE LUNI PANA VINERI ORELE 09:00 – 19:00!

CALITATE

Va oferim cea mai buna si mai complexa gama de servicii, pentru a va ingriji de sistemul dumneavoastra de racire. Cu experienta si expertiza noastra, optimizam sistemul si asiguram o eficienta energetica maxima, dar si o distributie perfecta a aerului.

PRODUCATOR

De la început am lucrat în parteneriat cu unii dintre cei mai importanți producători germani si romani de panouri izolante. Avem colaborari cu producatori si distribuitori cu vechime mare pe piata. Afacerea noastra a evoluat in concordanta cu tendintele pietei si in prezent am devenit si noi producator.

Adresa

Sat Certeju de Sus, Comuna Certeju de Sus, Strada PRINCIPALĂ, Nr.92, Judetul Hunedoara

E-mail

office@frigorificart.ro / vanzari@frigorificart.ro

Telefon

Telefon administrator: 0740 822 556
Telefon department vanzari:
0735 030 669 si 0748 182 813

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.